Bouwproject The Post binnen aan de Meent in Rotterdam

The Post BOUW

Rijksmonument
In het hart van Rotterdam staat het oude postkantoor. Eén van de drie grote gebouwen op de Coolsingel die de bombardementen van de tweede wereldoorlog hebben overleefd. Een imposant rijksmonument dat bijna 100 jaar oud is. 

In opdracht van OMNAM Investment Group realiseert de aannemerscombinatie BESIX en Rizzani de Eccher, onder de gezamenlijke naam The Post Bouw, het nieuwe icoon in het hart van Rotterdam. Gedurende ruim 4 jaar zal er hard gewerkt worden om het oude monumentale postkantoor nieuw leven in te blazen. 

Hotel 
Het monument wordt verbouwd tot een 5-sterren Kimpton hotel. Het hotel krijgt 238 luxe kamers, een restaurant, bar, verschillende vergaderruimten en een  fitnesscentrum. De ingang van het hotel komt aan de Stadhuisstraat, bij de voormalige personeelsentree.

Woningen
De woontoren krijgt totaal 305 appartementen. Waarvan 102 koopappartementen op de 23e tot 43e verdieping. Daarnaast komen er ook 203 vrije sector huurwoningen die zich in de woontoren op de 5e t/m de 22e verdienping bevinden. De huurwoningen worden verhuurd door vastgoedbedrijf Amvest. Bij interesse kunt u meer informatie vinden op: 

Op de bovenste twee verdiepingen (42e en 43e verdieping) worden penthouses gerealiseerd met plafonds van ca. 3.75m hoog en met woonoppervlakken van ca. 117 tot 234 m2 en terrassen van ca. 16 tot 65 m2