Bouwproject The Post binnen aan de Meent in Rotterdam

Vragen

werkzaamheden

Wat zijn jullie werktijden?

De werkzaamheden op het project vinden plaats op maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Grote transporten op die op zaterdag noodzakelijk zijn vinden plaats tussen 8:00u en 12:00u. Soms is het noodzakelijk om buiten deze reguliere werktijden om te werken. Dat doen wij dan altijd in overleg met de gemeente. 

Hoe beperken jullie de overlast?

We proberen zoveel mogelijk de overlast bij de bron aan te pakken, denk aan stillere werkmethodes. Ook plannen we overlastgevende activiteiten later op de dag. En we zorgen voor heldere en duidelijke communicatie zodat je er als bewoner of ondernemer rekening mee kunt houden.

Ik heb klachten. Wat kan ik doen?

Heeft u een vraag of een klacht over onze bouwactiviteiten, dan horen we dat graag. Dan kunnen we er namelijk iets aan proberen te doen. Neemt u dan contact op met het omgevingsmanagment, Lilian Veenstra. Haar gegevens vind u bij hier.

Kan ik kijken op de bouwplaats?

Dit is niet mogelijk. In verband met de geldende Privacywetgeving is het niet toegestaan beelden waar personen herkenbaar op voorkomen openbaar te vertonen.

het gebouw

Wat wordt er gebouwd?
Bouwproject The Post aan de Coolsingel in Rotterdam

Op de expeditiehof aan de Rodezand aan de achterzijde van het bestaande Postkantoor komt een 155 meter hoge woontoren. Het monument wordt verbouwt tot een 5-sterren Kimpton hotel met twee publiek toegankelijke centrale hallen met winkels, bars en restaurants.

Welk hotel komt erin?

In Post Rotterdam komt een 5-sterren Kimpton hotel van deInterContinental Hotels Group. Het hotel krijgt 238 luxe kamers, een restaurant, bar, verschillende vergaderruimten en een  fitnesscentrum.
De ingang van het hotel komt aan de Stadhuisstraat, bij de voormalige personeelsentree,. 

Hoe hoog wordt het gebouw?
Bouwproject The Post aan de Coolsingel in Rotterdam

De toren wordt 155 meter.

Worden de appartementen huur of koop?
Bouwproject The Post toren aan de Coolsingel in Rotterdam

De woontoren krijgt totaal 305 appartementen. Waarvan 102 koopappartementen op de 23e tot 43e verdieping. Daarnaast komen er ook 203 vrije sector huurwoningen die zich in de woontoren op de 5e t/m de 22e verdienping bevinden. De huurwoningen worden verhuurd door vastgoedbedrijf Amvest. Op de bovenste twee verdiepingen (42e en 43e verdieping) worden penthouses gerealiseerd met plafonds van ca. 3.75m hoog en met woonoppervlakken van ca. 117 tot 234 m2 en terrassen van ca. 16 tot 65 m2

Wie is de architect?
Bouwproject The Post binnen aan de Coolsingel in Rotterdam

Het ontwerp is gemaakt door het Amerikaanse architectenbureau ODA i.s.m. architectenbureau Braaksma en Roos in opdracht van de OMNAM Investment Group.